Du bestemmer! Eller...?

Vær topplederen i ditt eget liv!

Alle vil bestemme over eget liv. 

Alle vil ha en forsikring om at rådene man får og reglene man følger, har en klart positiv og varig virkning.

Om du leser dette, har ikke råd og regler holdt mål. Kanskje opplever du å være under omstendighetenes makt og føler deg rådvill i forhold til hva du skal gjøre for at tingene skal "ordne seg".

Hvorfor er det blitt sånn?

 

Vel...jeg tror at utfordringene du har vært gjennom har satt deg under et enormt press for å være "bra nok". Dermed har du brukt så mye tid og energi på å prøve å leve opp til det som forventes av deg at du rett og slett har "mistet deg selv i prosessen" i større eller mindre grad.

Stemmer det sånn nogen lunde?

I så fall virker det akkurat nå som om andre bestemmer så å si "alt", at din fremgang avhenger av andres velvilje enten du liker det eller ikke.

Og kjenner jeg deg rett, liker du det ikke.

Det er kjempebra, for da vet du veldig godt hva du ikke vil og utfra det virkelig kunne "snu på flisa"!

Selve basen i LakaW Transformations er:

Med grunnlag i dine egne verdier og premisser er det fullt mulig å ta tilbake styringen i ditt eget liv og selv bestemme hvordan du vil ha det uten å måtte bekymre deg for hva "alle andre"  vil tenke, mene, tro og syns.

Dette handler ikke om å være en hensynsløs tyrann som tvinger seg gjennom med makt. Det handler ikke om å ha makt over andre, men å ha makt over deg selv.

Det handler om å sette grensa der grensa gårbestemme deg for målet, og få det slik du vil ha det. Både med hensyn til og uavhengig av "alle andre".

Det handler om å gå fra "all right" til fantastiskmed vilje!

Vil du vite mer? Les dette.

Eller still meg ditt spørsmål her.

 

 

Ditt liv. Du bestemmer. Din forandring.