Om LakaW Transformations

 

LAKAW TRANSFORMATIONS BLE SKAPT FOR DEG med vanskelige erfaringer fra barnevern, BUP,DPS og deres institusjoner, for deg som er pårørende til noen under behandling ved disse instansene og for deg som "sitter fast" i AAP ved NAV.

 

HVA MANGE EKSPERTER GLEMMER (OGSÅ OM SEG SELV)

Det finnes utallige nettsteder med selvutvikling som tema, men LakaW Transformations skiller seg ut fordi Anne Kari, kvinnen bak dette konseptet, selv har vært gjennom alt dette.

Etter over 20 års personlig erfaring med "systemet" og 17 års interessestudier i temaet selvutvikling fant hun endelig "den manglende ingrediensen" som mange eksperter av en eller annen grunn glemmer å fokusere i prosessen: INDIVIDET DEG.

I dag er hun oppriktig stolt av livet sitt som lykkelig gift trebarnsmor og grunnlegger av LakaW Transformations med  bl.a Coachingutdannelse fra Handelshøyskolen BI Oslo.

HVA SÅ?

Anne Kari er ikke sykepleier,lege,psykolog eller sosionom. Hun gir ingen "behandling".

Det hun gir, er DITT kart til akkurat DITT spesifikke mål. 

Å ha levd det selv gir Anne Kari en type innsikt og kunnskap ingen skole kan undervise i.

Med LakaW Transformations vil hun vise deg hvor du finner håp, mot, kraft og inspirasjon til å  - utfra dine egne verdier og premisser- nå det personlige gjennombruddet du så inderlig ønsker deg.

Hun forteller:

"Jeg hadde fått en oppskrift. Men uansett hvor nøye jeg fulgte den, ble ikke resultatet som lovet.  Noe måtte være feil. Så jeg lette. Lenge. Og fant feilen: Den viktigste ingrediensen var ikke tatt med. Og den ingrediensen var meg." AK

"Drømte om en Askepott-historie, brukte år i terapi, leste bok etter bok om selvutvikling,og fikk den verste krisen i mitt liv som svar. Da jeg skjønte tegningen og gikk til handling deretter, gikk det ene ønsket etter det andre i oppfyllelse!" AK